6 Eylül 2010 Pazartesi

Polonya'da Gece Hayatı I

Polonya'da gece hayatı çok canlı. Biz erasmusların her gece gideceği bir club vardı. Giriş indirimlerine göre pazar günü hariç her gece başka bir cluba gidiyorduk diyebilirim. Pazar günü, onların dini tatili olduğu için doğru düzgün açık bir club bulmak zordu. Sık sık partiler düzenleniyordu. Kısacası gece hayatı doludizgindi.
Pazartesi herkes club 70's deydi. Bayanlara özel giriş indirimi olan bu clubta gece 1'e kadar sınırsız bira içebiliyorsunuz. Dans pisti çok küçük. Bence ortam labirent gibi. Birkaç bölümden oluşuyor. Bu arada nargile içme şansınız da var clubta. Nargile, Polonya'da sisha olarak biliniyor, bunu da belirtelim.
Club 70's de doğum günü partisi bile yapabilirsiniz. Ben oradayken birkaç doğum günü partisine rastlamıştım. Ortamdaki karışıklıktan yararlanarak pastadan nasibinizi alabilirsiniz :)

Salı akşamı Remond'a gidiliyor. Girişte öğrenci kimliğinizi gösterip 10 ziloti ödeyip içeri girip sınırsız biraya koşabilirsiniz. Remond iki kattan oluşuyor. İki seviyesi de yerin altında. Zaten club Politechnika'nın Riviera yurdunun altında.
Remond'da karaoke de yapabilirsiniz. Dans pisti ayrı bir bölümde, başka bir bölümde de arkadaşlarınızla oturup sohbet edebilirsiniz.

Çarşamba akşamının vazgeçilmezi Park Club!!! Genelde tüm erasmuslar, çarşamba günü burada oluyorlar. Hatta son haftamızda burada toplanıp eğlenmiştik. Birbirimizin taklidini yapıp video çekmiştik. Erasmus ya çok eğlenceli bir şey :)

Park cluba girerken öğrenci kimliğinizi gösterin, 10 zilotiyi verin veeee sınırsız bira gece 1'e kadar. Votka shot yapmak isterseniz 4 shot 20 ziloti, 2 tekila 20 ziloti. :)

Bu arada clublarda montunuzu vestiyere bırakabiliyorsunuz, hatta bırakmanız sizin için çok daha hayırlı :) Montunu kaybetmiş biri olarak böyle düşünüyorum.

Park Club'da ücret ödemiyorsunuz, diğer iki club da ise bunun için 2 ziloti gibi çok cüzzi bir ücret ödüyorsunuz.

Şimdilik bu kadar yeter, daha sonra diğer clublarla devam edeceğim. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder