18 Aralık 2009 Cuma

Başlarken...

Merhaba :) Ben Başak. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Önümüzdeki dönem Polonya'ya erasmus öğrencisi olarak gideceğim.
Bu blogta deneyimlerimi paylaşmak istedim.

3 yorum:

  1. Siz gidip geleli baya zaman olmuş :).Bende Varşovanın bir semti jozefow da Alcide De Gasperi Uni. gideceğim bahar döneminde kesinleşti herşey daha işlemlere başlamadım henüz.Fakat bazı sorunlar var özellikle de yurt konusu bu dediğim okulun yurdu yokmuş sanırım.Ve varşovaya çok mu uzak.Varşovada bi yurtta kalsam diye düşünüyorum.Ama okulun yurdu yok diye diğer yurtlar almakta problem cıkarırlarmı ?

    YanıtlaSil
  2. Google maps'ten baktım, uzak görünüyor. Polonya'da yurt olayı Türkiye'den farklı. Türkiye'deki gibi okulun yurdunda sadece okul öğrencileri kalmıyor. Bizim yurtta evli çiftler bile vardı yani. Daha çok pansiyon gibi.
    Bence ulaşım konusunu da araştırıp ona göre karar ver. Yurt konusunda seni yönlendirmeleri için gideceğin okuldaki mentorunle iletişime geç. Senin kalman için önerebilecekleri bir yurt mutlaka vardır.
    Örneğin ben gideceğim okulun sitesinde Erasmus öğrencileri için bir form vardı, kalacak yer vs. talebi gibi onu doldurmuştum ve yurt öyle çıkmıştı.

    YanıtlaSil
  3. Tamam teşekkürler inş. dediğiniz gibi olur

    YanıtlaSil